"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2017.02.15
Félmillió forint értékű adomány az Agórától

Szeretettel telt meg a jégvirág adománygyűjtő akció első szív-szirma-fogalmaztak a mai átadó ünnepségen. Az Aba-Novák-Agóra Kulturális Központ januárban meghirdetett akciójára több mint fél millió forint értékű adomány érkezett.

2017.01.25
Újabb családot támogatot a program
Palla Istvánné nyugdíjasként neveli unokáját. Egy felajánló párnak köszönhetően most 20ezer forinthoz jutott.
2017.01.20
Húsz-húszezer forintos adomány
Szolnok Segít. A több, mint 3 évvel ezelőtt indult program részeként egy fiatal pár több rászoruló családon segített. Húsz-húszezer forintos adományukat a Humán Szolgáltató Központban adták át az érintetteknek.
 
2016.12.19
A Munkácsi családon ismét segített a Szolnok Segít
Az ünnepek előtt a Szolnok Segít Program fokozottabban van jelen a rászoruló családok életében. A támogatottak között nem csak új, hanem visszatérő gyerekek és felnőttek is vannak. Ennek köszönhető, hogy a Munkácsi családban idén sem marad el a karácsony.
2016.12.15
Szolnok Segít-Tamás és 3 kisgyermeke adományt kapott

A fonott kalácsot is kitörő örömmel ölelte magához a Szolnok Segít program egyik adományozottja. A rászoruló családnak ma Dr. Bene Ildikó a program fővédnöke vitt tartós élelmiszercsomagot és ajándékokat.

Támogatás