"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2016.08.02
Festő vászon és festék adomány
Festéket és vásznat vásárolt a Szolnok Segít program abból a pénzből, melyet a Szolnok televízió ajánlott fel rászorulóknak. A mintegy 15ezer forint értékű adományt egy fiatalember kapta, hogy művészi tehetségét tovább fejleszthesse.
2016.08.02
Élelmiszer adomány
Ismét segített a Szolnok Televízió. A februári farsangi bál bevételét ajánlotta fel szerkesztségünk a Szolnok Segít Programnak. A 200ezer forintnyi adomány egy részéből élelmiszereket és tisztítószereket vásároltak 20 rászoruló család részére.
2016.05.26
Ketten kapnak szemüveget
A Szolnok Segít Program újabb két ügyfele kapott ma szemüveget egy belvárosi optikai szalon jóvoltából. Meghirdetett akciójuk a vártnál is jobban sikerült, összesen 70 ezer forint gyűlt össze.
 
2016.05.13
Borika néni segítséget kér
Újabb rászoruló kér támogatást a Szolnok Segít Programtól. A beteges Palla Istvánné Borika néni javítási munkáknak, tartós élelmiszernek is örülne de mozgásához mopedre is szüksége volna.
2016.04.28
Pénzadomány tandíjra és élelemre
A 10 gyermekes Fogarasi családnak segített egy anonim felajánló. 3 tehetséges középiskolás gyermek taníttatására és a lakbérre fordítják majd az 50 ezer forintot.
Támogatás