"Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is - valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted." Albert Schweitzer
Hírek
2016.11.07
A Jelmez Art adományozott

A Jelmez Art Kft. fénymásolót adományozott az Én is Vagyok Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesületének. A cég már régóta támogatja a Szolnok Segít programot valamint más egyesületeknek is segítséget nyújt.

2016.10.28
Családok kaptak segítséget

Újabb adományokkal támogatta a Szolnok segít program a rászoruló családokat. A hátrányos helyzetben élők nagy száma miatt, a gyűjtéseket havi szinten fontos megrendezni. A programban ruhák mellett, háztartási cikkek felajánlását is várják.

2016.10.20
Napi jótett- pénzt kapott Borika néni
Anonimitást kért az adományozó. Ismét rászoruló kapott pénzt a Szolnok Segít program jóvoltából. A napi kiadások fedezésére szánt összeget ezúttal Palla Istvánné Borika néni kapta meg, akinek Durst János úti házában is elkelne a segítség.
2016.10.17
Szabó Judit adományt kap

20 ezer forint pénzadományt kapott Szabó Judit. A munkanélküli asszony a kezdetektől részt vesz a Szolnok Segít programban, többször részesült pénz és tárgyadományban is. Judit most a húszezer forintot gázórája feltöltésére fordítja, eddig ugyanis nem tudtak fűteni önkormányzati lakásukban.

2016.10.06
Szolnok továbbra is segít

Egy a Szolnok Segít Programot a kezdetektől támogató fiatal pár most 5 rászorulónak segített adománnyal. A Humán Szolgáltató Központban ma ketten vehették át a készpénzt és a tartós élelmiszercsomagot.

Támogatás